První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
Perfektní včelí úly pouze ze 3 surovin podle Petry z MasterChefa: Příprava je snadná, navíc se obejdete bez másla
Pudinkové cukroví si zamilujete: Je jemnější než linecké, chutná výborně, je vláčné do dvou dnů a hotové raz dva
suslajda uvařila 20. 7. 2011 13:38 Plněná kuřecí roláda žampiony a párkama 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suslajda uvařila 20. 7. 2011 13:38 Plněná kuřecí roláda žampiony a párkama 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suslajda uvařila 20. 7. 2011 13:37 Plněná kuřecí roláda žampiony a párkama 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suslajda uvařila 20. 7. 2011 13:36 Plněná kuřecí roláda žampiony a párkama 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suslajda uvařila 20. 7. 2011 13:36 Plněná kuřecí roláda žampiony a párkama 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suslajda uvařila 20. 7. 2011 13:36 Plněná kuřecí roláda žampiony a párkama 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pudinková buchta s jahodami podle Laďky Něrgešové: Dokonalé spojení chutí korunují dvě vrstvy těsta a šlehačková poleva