Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
1974andrea uvařila 14. 10. 2011 11:12 Plněné rychlošátečky z toastovače (sendvičovače) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 14. 10. 2011 11:12 Plněné rychlošátečky z toastovače (sendvičovače) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 14. 10. 2011 11:11 Plněné rychlošátečky z toastovače (sendvičovače) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 14. 10. 2011 11:11 Plněné rychlošátečky z toastovače (sendvičovače) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 14. 10. 2011 11:11 Plněné rychlošátečky z toastovače (sendvičovače) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Uzenář David Plzák radí, jak správně připravit škvarky: Důležitý je výběr sádla, správný hrnec i trpělivost, říká
Jak zvýraznit chuť vývaru: Kosti, maso i zeleninu nejdříve předpečeme, výslednou chuť pak dotáhne koření i citron