Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Daniella O. uvařila 10. 2. 2011 14:32 Plněný platýs krabím masem se sýrovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Daniella O. uvařila 10. 2. 2011 14:32 Plněný platýs krabím masem se sýrovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Daniella O. uvařila 10. 2. 2011 14:32 Plněný platýs krabím masem se sýrovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Perfektní buřtguláš nejen na chalupu: Buřty je dobré předem krátce orestovat a fígl je i ve správném množství cibule
Richard I. Lví srdce: Anglický král si pochutnával na plněných křepelkách a osobního kuchaře povýšil na rytíře