Tiramisu: Recept na pravou italskou dobrotu není složitý. Vsaďte na kvalitní suroviny a nechte dezert odležet přes noc
Jahody vydrží v mrazáku až rok, v nejlepší kondici ale maximálně osm měsíců. Správné zamrazení má svá pravidla
Viola Těšínská: Manželka Václava III. byla skromná, z domova byla zvyklá na zelí, čočku a kaši z prosa, maso jen výjimečně
janatka uvařila 23. 2. 2023 09:14 Podmáslová polévka s novými brambory a vejci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
janatka uvařila 23. 2. 2023 09:14 Podmáslová polévka s novými brambory a vejci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 3. 11. 2020 16:07 Podmáslová polévka s novými brambory a vejci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 12. 6. 2017 14:42 Podmáslová polévka s novými brambory a vejci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 12. 6. 2017 14:42 Podmáslová polévka s novými brambory a vejci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ovoce v rumu: Švestky v alkoholu skvěle ochutí různé dezerty, na přípravu stačí jen tři ingredience a správná doba uskladnění