Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
janatka uvařila 23. 2. 2023 09:14 Podmáslová polévka s novými brambory a vejci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
janatka uvařila 23. 2. 2023 09:14 Podmáslová polévka s novými brambory a vejci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 3. 11. 2020 16:07 Podmáslová polévka s novými brambory a vejci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 12. 6. 2017 14:42 Podmáslová polévka s novými brambory a vejci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 12. 6. 2017 14:42 Podmáslová polévka s novými brambory a vejci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tchajwanský piškot ranli je něco mezi piškotem a marshmallow. Peče se ve vodní lázni, je nadýchaný a chutná po medu
Uvařené těstoviny ohřejete snadno bez ztráty jejich chuti i tvaru: Dokáže to i amatér, stačí pánev, trouba nebo pára
Jídelní rozmary slavných: Herečka Halle Berryová dodržuje ketodietu, miluje silný vývar a slabost má pro dušené jehněčí