Jak dlouho vydrží vlašské ořechy? V ideálním prostředí až do příští sklizně a zařídíte ho i v paneláku
Podzimní stravování podle horoskopu: Štírům hrozí přibírání, Berani pozor na pálivá jídla, radí astroložka Baudyšová
Hladká a voňavá jíška vylepší omáčky i polévky. S tímto postupem krok za krokem ji zvládne každý hned napoprvé
xanny uvařil 3. 1. 2012 09:17 Polévka z mraženého hrášku s bazalkovými nočky 0 0 Zobrazit detail detail Okomentovat
xanny uvařil 3. 1. 2012 09:17 Polévka z mraženého hrášku s bazalkovými nočky 0 0 Zobrazit detail Na talíři Okomentovat
26 foto Fotografka Monika Vychodilová: Když fotíte jídlo, je potřeba zachytit atmosféru. V mobilu k tomu pomůže i šikovná aplikace
Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami