Samosběry jahod začnou brzy. Odborník přiblížil, jaká bude úroda i kolik zaplatíte za kilo sladkých plodů
Připravili jsme luxusní palačinky podle Zdeňka Pohlreicha: Díky jedné ingredienci jsou neodolatelně chutné a voňavé
„Tlustý anděl“ Kateřina Schrattová: Milenka císaře Františka Josefa II. celý život neúspěšně držela diety
maris uvařila 3. 9. 2015 11:37 Pórkovo-bramborový krém se smetanou a podušenými lesními houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 3. 9. 2015 11:37 Pórkovo-bramborový krém se smetanou a podušenými lesními houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Štědrovečerní menu ve světě: Japonci chodí do KFC, v Británii jedí pudink z loje a v Grónsku velrybí bůček
Bramborové placky se zelím jsou šťavnaté a nádherně voní po sádle. Skvěle je dochutí mletý kmín, česnek a majoránka