Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
Colombo65 uvařil 26. 10. 2014 18:48 Portobello steak 0 0 Zobrazit detail Portobello steak Okomentovat
Colombo65 uvařil 26. 10. 2014 18:47 Portobello steak 0 0 Zobrazit detail Portobello steak Okomentovat
Colombo65 uvařil 26. 10. 2014 18:47 Portobello steak 0 0 Zobrazit detail Portobello steak Okomentovat
Jak vybrat kráječ potravin: Důležitější než výkon jsou jiné parametry. Na co si dát pozor a kolik vás to bude stát?
Mřížkový koláč podle osvědčeného receptu je vláčný a nadýchaný. Zkombinujte povidla a tvarohovou náplň a budete se oblizovat