Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
jan.alois uvařil 11. 6. 2014 14:11 Pošírovaná kuřecí prsa s pórkovým rizotem a paprikovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Právě kvete česnek. Pořád je čas zajistit si velkou a zdravou úrodu, je třeba ho okopávat a odstranit plevel
Rajko Doleček kdysi doporučoval mléčnou dietou, s níž rychle shodíte 8 kg. Nadělá víc škody než užitku, říká Margit Slimáková
Rebarborová marmeláda: Voní mátou a pikantní chuť jí dodá zázvor. Při vaření šetřete vodou, rebarbora ji totiž pustí až dost