Nejlepší vánoční punč: Zahřeje kombinací rumu a červeného vína, voní citrusy a chybět v něm nesmí ani skořice
Vánoce s Josefem Maršálkem: Plněné ořechy s jablečným karamelem voní máslem a skořicí a chutnají fantasticky
Petra Benesova uvařila 18. 6. 2016 06:33 Příloha z grilovaných hub se slaninou a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petra Benesova uvařila 18. 6. 2016 06:32 Příloha z grilovaných hub se slaninou a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petra Benesova uvařila 18. 6. 2016 06:32 Příloha z grilovaných hub se slaninou a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
2 foto Kam na houby podle odborníků na počasí: Hydrometeorologický ústav vydal mapu pravděpodobnosti jejich výskytu
Pečeme s Ivou: Slunečnicový bochníček vás potěší svou výbornou chutí a tmavou střídou plnou semínek. Příprava je snadná