Jak dokonale osmažit topinky podle Ostravskeho Gastrošefa: Jednou surovinou nesmíte šetřit, jinak vás výsledek zklame
Využijte energii novoluní k novým začátkům. Střelci skončí s čokoládou, Lvi s pivem a Štíři s večerním přejídáním
Merylas uvařila 4. 12. 2011 20:22 Pšenično - žitný chlebík pečený ve formě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 4. 12. 2011 20:22 Pšenično - žitný chlebík pečený ve formě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 4. 12. 2011 20:22 Pšenično - žitný chlebík pečený ve formě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Perníková omáčka: Bohatá chuť a vůně koření skvěle ladí s masem, uzeninami i dezerty, důležitý pro její přípravu je ten správný perník
Velikonoční slaný mazanec nadchne ty, kteří si nepotrpí na sladké. Jeho chuť vylepšuje slanina, sýry a čerstvé bylinky