Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Babiččiny vanilkové rohlíčky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 2 hodiny + čas na výrobu a proležení těsta

2 hodiny + čas na výrobu a proležení těsta

14. 12. 2017 13:35

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie26 887 kJ / 6 426 kcal
Bílkoviny88,75 g
Tuky414,00 g
Vláknina25,80 g
Cholesterol 893 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy573,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Vanilkový cukr na obalení vyrábím doma: do moučkového cukru ve sklenici zapichuji použité vanilkové lusky, ze kterých jsem už spotřeboval dřeň. Poslouží nejen na obalení, ale i na pečení.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

recepty73 recepty73

19. 12. 2017 03:23

Marysia: každé cukroví se o něco málo či více zvětší pečením, to je normální ...silikonové formičky v podobě "plechu" jsou super a jsou zároukou pěkného tvaru, to má ivulinka pravdu;-):-K a dobře se vyklápí ...tyhle rohlíčky ale dělám hezky "růčo", snažím se, aby byly malé a drží;-) ...do cukroví dávám máslo a rozjelo se mi jen jednou a to při výrobě třeného, které se tlačí na plech zdobící pistolí nebo cukrářským sáčkem (hodně másla tam bylo, to je pravda, možná špatný recept??, už jsem jiné nezkoušel) ...cukroví, ve kterém je škrob nebo pudink je tvarově stabilní, ale to u nás nikdo nemusí8-( ...vyzkoušejte ten silikon, budete ho mít na další pečení a nemusíte mít obavy z rozbředlých tvarů;-):-K

ivulinka ivulinka

18. 12. 2017 21:46

Marysia: pamatuji se, ze i moji mamce se rozjizdely.
Ja mam lety overeny jeden recept, rohlicky z neho drzi svuj tvar at uz je tlacim z mlynku nebo tvaruji rucne. Ted uz tlacim do silikonovych formicek;-)

Marysia

18. 12. 2017 20:57

ivulinka: dekuji za typ. Me by ale stejne zajimalo proc se tak rozjizdi. Davam tam moc masla nebo co?

ivulinka ivulinka

15. 12. 2017 14:30

Marysia: už vloni jsem si na pečení vanilkových rohlíčků koupila silikonovou formu, rohlíčky se pouze natlačí do formiček a máte jistotu, že se nerozjedou;-)

Marysia

15. 12. 2017 09:40

Nevim cim to je, ale mne behem peceni ty rohlicky nwdrzi tvar. A nemluvim primo o techto. Ale tak vubec. Behem peceni se mi vzdycky tak jako by roztecou.
Ps davam bod:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nejlepší vanilkové rohlíčky vanilkové rohlíčky od babičky vanilkové rohlíčky z vlašských ořechů babiciny vanilkové rohlíčky vanilkové rohlíčky recept babiččiny vanilkové rohlíčky z vlašských ořechů silikonové formičky na vanilkové rohlíčky babiččiny recepty nejlepší babiččiny vanilkové rohlíčky babocciny vanilkový vanilkové rohlíčky babiččiny rohlicky babicciny nejlepší vanilkové rohlíčky vanilkove rohlicky ktere drzi tvar babiččiny vanilkové rohlíčky bez ořechů recept na rohlicky ze silikonové formy recept na rohlíčky do silikonové formy na pečení recept na vanilkove rohličky silikonovej formy vanilkové rohlíčky v na silikonu babyčiny vanilkové rohlíčky recept babičiny vanilkové rohlíčky recept

Suroviny: mouka hladká, ořechy vlašské, cukr moučkový, máslo, cukr vanilkový, cukr moučkový, lusk vanilkový

TopRecepty.cz

Babiččiny vanilkové rohlíčky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jj8v