Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
bystrouska uvařila 7. 9. 2011 17:22 Rebarborový džem s ananasem 0 0 Zobrazit detail Rebarborový džem s ananasem Okomentovat
Hella uvařila 30. 4. 2009 15:37 Rebarborový džem s ananasem 0 0 Zobrazit detail Rebarborový džem Okomentovat
Pečeme s Ivou: Bagety s tmavou střídou jsou nadýchané a voňavé. Výborné jako příloha nebo podklad na jednohubky
8 foto Jak na smažené zelí podle Aničky z MasterChefa: Odkoukala jsem ho od jednoho českého kuchaře, přiznává soutěžící
Žampionové ragú s paprikovou smetanovou omáčkou Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Marie Svarcova 22 min