Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rebarborový džem s ananasem

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 4. 2009 17:37

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 477 kJ / 2 504 kcal
Bílkoviny10,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy601,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ořechy není nutno přidávat, i když v džemu změknou a jsou tam velmi dobré.

Tento recept přidávám s laskavým svolením p. Marcely Vrabcové

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

VilmaMendez VilmaMendez

18. 9. 2022 13:56

Úžasný lekvár.Ďakujem!

ivana

1. 6. 2015 22:14

Něco luxusního!!! Ted jsem jí dovařila :-) Dělala jsem s pomerančem,zítra zkusím s ananasem.:-p

PETULA

24. 5. 2014 11:36

Prave jsem dodelala je uzasny!!!!!!;-)

bystrouska

7. 9. 2011 19:23

Džem jsem před chvílí dodělala, je opravdu výborný .:yes: Dovolila jsem si přidat foto a samozřejmě i bod:-K

Hannach

5. 10. 2010 15:36

:-p JDU NA TO,ZKUSÍ VÁŠ RECEPT A POTOM PÍSNU JAK TO DOPADLO..:-Dhttp://www.toprecepty.cz

Hannach

5. 10. 2010 15:34

:-p DJDU NA TO,ZKUSÍM VÁŠ RECEPT A DÁM VĚDĚT,JAK TO DOPADLO..:-D

lucik.vi

5. 10. 2010 12:57

lepší marmaládu jsem nejedla!!!:yes:

HankaPu HankaPu

1. 5. 2009 23:15

Tak já jsem si dneska zrovna přinesla rebarboru od kamarádky, tak ten džem asi vyzkouším.:-)

jollka jollka

1. 5. 2009 09:54

Také jí zamražuju když jí mám ,ale bohužel též musím od někoho loudit:-//;-(

Bibinka Bibinka

1. 5. 2009 09:23

Tak to zřejmě do toho půjdu! Rebarboru máme moc rádi, pro tu její osvěžující a výbornou chuť, proto Špagi díky;-)
A Tejajo, dobrej nápad s těmi kousky do mrazáku, taková jednoduchá věc a vidíš, to mě nenapadlo, tak děkuji za nápad:-)
Helle letí bodík:yes:
Já vůbec nemám na zahradě rebarboru, to je teda velká škoda a chyba,:-O musím jí někde sehnat a zasadit, koukala jsem, že v marketech je docela drahá:-?:-!

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

1. 5. 2009 08:34

To stojí (jako ostatní tvé podobné recepty) za uložení.+bodík

tejaja tejaja (moderátorka)

1. 5. 2009 07:08

Bibinka, na koláč si môžeš rebarboru výborne zamraziť. Umyješ, narežeš na kúsky a zmrazíš. V zime len vyberieš a máš ako čerstvú.;-)

spagetka spagetka

30. 4. 2009 23:01

Bibinko, zcela 100%-ně!!! Já to využívám hlavně v zimě, pokud se mi nechce nebo nemám zmrazenou rebarboru a ten džem je skvělý :-p:yes:

Bibinka Bibinka

30. 4. 2009 22:41

Myslíte, že by se ten džem dal použít na rebarborový koláč místo čerstvé rebarbory? Bylo by to v zimě super:-!

pipre pipre

30. 4. 2009 21:29

Tak této marmeládě musím dát bod, protože rebarboru používám jako nádivku nahoru na buchty a my je máme rádi. Marmeláda s rebarbory a s ananasovou příchutí musí být opravdu dobrá. A hlavně kyselá, takovou já můžu :-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Máma v kuchyni

v našem eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rebarborový džem džem z rebarbory rebarbora džem marmeláda z rebarbory ananasová marmeláda ananasová marmeláda recept rebarbora marmeláda rebarborová marmeláda marmeláda z ananasu rebarborový marmeláda jak zamrazit rebarboru zmrazování rebarbory rebarborový džem recept džem s rebarbory zmrazení rebarbory buchta s ananasem zmrazování ořechů ananasová marmelády džem rebarbora reberborovy kolac

Suroviny: rebarbora, cukr želírovací, ananas, ořechy vlašské

TopRecepty.cz

Rebarborový džem s ananasem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r0BE