Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Rebarborový džem s ananasem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 4. 2009 16:37

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie10 477 kJ / 2 504 kcal
Bílkoviny10,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy601,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ořechy není nutno přidávat, i když v džemu změknou a jsou tam velmi dobré.

Tento recept přidávám s laskavým svolením p. Marcely Vrabcové

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

ivana

1. 6. 2015 21:14

Něco luxusního!!! Ted jsem jí dovařila :-) Dělala jsem s pomerančem,zítra zkusím s ananasem.:-p

PETULA

24. 5. 2014 10:36

Prave jsem dodelala je uzasny!!!!!!;-)

bystrouska

7. 9. 2011 18:23

Džem jsem před chvílí dodělala, je opravdu výborný .:yes: Dovolila jsem si přidat foto a samozřejmě i bod:-K

Hannach

5. 10. 2010 14:36

:-p JDU NA TO,ZKUSÍ VÁŠ RECEPT A POTOM PÍSNU JAK TO DOPADLO..:-Dhttp://www.toprecepty.cz

Hannach

5. 10. 2010 14:34

:-p DJDU NA TO,ZKUSÍM VÁŠ RECEPT A DÁM VĚDĚT,JAK TO DOPADLO..:-D

lucik.vi

5. 10. 2010 11:57

lepší marmaládu jsem nejedla!!!:yes:

HankaPu

1. 5. 2009 22:15

Tak já jsem si dneska zrovna přinesla rebarboru od kamarádky, tak ten džem asi vyzkouším.:-)

jollka

1. 5. 2009 08:54

Také jí zamražuju když jí mám ,ale bohužel též musím od někoho loudit:-//;-(

Bibinka

1. 5. 2009 08:23

Tak to zřejmě do toho půjdu! Rebarboru máme moc rádi, pro tu její osvěžující a výbornou chuť, proto Špagi díky;-)
A Tejajo, dobrej nápad s těmi kousky do mrazáku, taková jednoduchá věc a vidíš, to mě nenapadlo, tak děkuji za nápad:-)
Helle letí bodík:yes:
Já vůbec nemám na zahradě rebarboru, to je teda velká škoda a chyba,:-O musím jí někde sehnat a zasadit, koukala jsem, že v marketech je docela drahá:-?:-!

Vaclav Fronek

1. 5. 2009 07:34

To stojí (jako ostatní tvé podobné recepty) za uložení.+bodík

tejaja

1. 5. 2009 06:08

Bibinka, na koláč si môžeš rebarboru výborne zamraziť. Umyješ, narežeš na kúsky a zmrazíš. V zime len vyberieš a máš ako čerstvú.;-)

spagetka

30. 4. 2009 22:01

Bibinko, zcela 100%-ně!!! Já to využívám hlavně v zimě, pokud se mi nechce nebo nemám zmrazenou rebarboru a ten džem je skvělý :-p:yes:

Bibinka

30. 4. 2009 21:41

Myslíte, že by se ten džem dal použít na rebarborový koláč místo čerstvé rebarbory? Bylo by to v zimě super:-!

pipre

30. 4. 2009 20:29

Tak této marmeládě musím dát bod, protože rebarboru používám jako nádivku nahoru na buchty a my je máme rádi. Marmeláda s rebarbory a s ananasovou příchutí musí být opravdu dobrá. A hlavně kyselá, takovou já můžu :-)

Hella

30. 4. 2009 18:57

No ta barva je fakt blbá. Proto ten džem používám tam, kde na něj není moc vidět. Např. v palačinkách nebo když prokrojím nějakou buchtu nebo tam, kde na barvě nezáleží. Je zajímavé, když ta rebarbora je částečně červená, že se to na barvě džemu neprojeví. Je ale moc dobrý.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rebarborový džem džem z rebarbory rebarbora džem marmeláda z rebarbory ananasová marmeláda ananasová marmeláda recept rebarbora marmeláda rebarborová marmeláda marmeláda z ananasu rebarborový marmeláda jak zamrazit rebarboru zmrazování rebarbory rebarborový džem recept džem s rebarbory zmrazení rebarbory buchta s ananasem zmrazování ořechů ananasová marmelády džem rebarbora reberborovy kolac

Suroviny: rebarbora, cukr želírovací, ananas, ořechy vlašské

TopRecepty.cz

Rebarborový džem s ananasem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r0BE