Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
cathleen uvařila 5. 11. 2011 14:33 "Recyklované" dalamánky ze starého chleba 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 5. 11. 2011 14:32 "Recyklované" dalamánky ze starého chleba 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 5. 11. 2011 14:32 "Recyklované" dalamánky ze starého chleba 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 5. 11. 2011 14:31 "Recyklované" dalamánky ze starého chleba 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 5. 11. 2011 14:31 "Recyklované" dalamánky ze starého chleba 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cuketový karbanátek v housce: Vajíčka dodají bílkoviny, cuketa se postará o fantastickou šťavnatost, cibule zajistí výraznou chuť