Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Petra Dvor. uvařila 24. 7. 2022 16:13 Ředkvičkový salát (nejen) se šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
recepty73 uvařil 26. 4. 2018 22:35 Ředkvičkový salát (nejen) se šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
19 foto Nová kulinářská show Ledničko, vyprávěj! Diváci se pobaví, říká Punčochář. Občas se to zvrhlo, dodává Forejt
Květák nemusíte před smažením vařit. Díky jednoduchému triku ušetříte čas a výsledek je křupavější a šťavnatý
Jídelníček na rekreacích ROH: Vydatné snídaně, na oběd výběr ze čtyř jídel a pokaždé tradiční moučník