Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Marie Svarcova uvařila 17. 9. 2025 06:00 Restovaná zelenina jako ratatouille po našem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 17. 9. 2025 06:00 Restovaná zelenina jako ratatouille po našem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vánoční přípitek ve velkém stylu: Namíchejte si citrusovou Mimosu nebo slavný italský broskvový koktejl Bellini
Jak zalévat a hnojit okurky? Zaléváme vhodnou vodou jednou týdně. Nadměrná zálivka nás může připravit o úrodu
10 nejlepších českých pomazánek: Jak na dokonalou česnekovou, pikantní ďábelskou nebo retro sardelovou