Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
Co jedli japonští samurajové? Bojovníci sloužící císaři a šlechtě měli skromný jídelníček, převažovala rýže a polévka miso
FW Tandoori uvařila 1. 12. 2016 20:40 Restované jehněčí kotlety s ústřicovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
FW Tandoori uvařila 1. 12. 2016 20:40 Restované jehněčí kotlety s ústřicovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Falešná humrová pomazánka z celeru: Barvu humra dodá mrkev, výraznou chuť správné množství majonézy a citronové šťávy
5 foto Vyzkoušeli jsme za vás: Naše redaktorka usmažila „odpad"! Chipsy z bramborových slupek ale chutnají překvapivě dobře