Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
k.radulka uvařila 16. 4. 2010 12:43 Řezy a rolády na oslavu inspirace 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 16. 4. 2010 12:42 Řezy a rolády na oslavu inspirace 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 16. 4. 2010 12:41 Řezy a rolády na oslavu inspirace 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 16. 4. 2010 12:40 Řezy a rolády na oslavu inspirace 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 16. 4. 2010 12:40 Řezy a rolády na oslavu inspirace 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 16. 4. 2010 12:40 Řezy a rolády na oslavu inspirace 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kuřecí játra jako minutka jsou měkká, nádherně šťavnatá a plná chuti. Stačí je předem dobře připravit a správně opékat