Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
mika59 uvařila 10. 1. 2016 12:25 Řezy s karamelovým krémem a čokoládovou polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 10. 1. 2016 12:25 Řezy s karamelovým krémem a čokoládovou polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Staročeské vopelky s povidlovou náplní se opékají nasucho. Krásně vláčné zůstanou díky potření sádlem ihned po upečení
Odborník na výživu Pavel Suchánek: Zázračná metoda na hubnutí neexistuje, ale jogurt či libové maso k večeři pomohou