Jelení úplněk v Kozorohu je ve znamení letní přírody: Berani ocení borůvkové řezy a Panny cuketový bramborák
Plněné papriky v tomatové lázni: Šťavnatá masová náplň s rajčatovou omáčkou vytvoří dokonalou chuťovou kombinaci
Olga Urvalkova uvařila 12. 1. 2018 12:47 Řezy s vaječnokoňakovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Olga Urvalkova uvařila 12. 1. 2018 12:47 Řezy s vaječnokoňakovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dýňové zelí: Varianta klasického zelí s lehce nasládlou chutí skvěle doplní maso i pečené brambory, příprava je jednoduchá a rychlá
Cibulačka francouzská, nebo česká? Liší se osmažení cibule, Francouzi přidávají koňak, v české je jíška a chuť oběma dají bylinky