Jídelníček českých dělníků 19. století: Chleba ráno i v poledne, večer brambory na mnoho způsobů, jedli se vrabci a vrány
Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
varilamyskakasicku uvařila 12. 8. 2012 15:45 Řimský salát s dresinkem z podmáslí a s medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 12. 8. 2012 15:15 Řimský salát s dresinkem z podmáslí a s medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 12. 8. 2012 15:13 Řimský salát s dresinkem z podmáslí a s medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 12. 8. 2012 15:11 Řimský salát s dresinkem z podmáslí a s medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 12. 8. 2012 15:06 Řimský salát s dresinkem z podmáslí a s medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
30 foto Štrúdl podle babičky Terezy Bebarové: Je z dvojího těsta a chutná božsky, říká moderátorka Peče celá země