Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Paprika uvařila 15. 8. 2009 13:01 Rizoto s Mazzarellou a nivou (gorgonzolou) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Paprika uvařila 15. 8. 2009 12:59 Rizoto s Mazzarellou a nivou (gorgonzolou) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Paprika uvařila 15. 8. 2009 12:57 Rizoto s Mazzarellou a nivou (gorgonzolou) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Paprika uvařila 15. 8. 2009 12:56 Rizoto s Mazzarellou a nivou (gorgonzolou) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Kuře z jednoho pekáčku: Večeře skoro bez práce ve třech různých variacích. Zvládnete to levou zadní!
Pět pokrmů, které tu byly už před mnoha staletími: Humus z rozmačkané cizrny jedli staří Egypťané, popcorn indiáni