Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Paprika uvařila 15. 8. 2009 13:01 Rizoto s Mazzarellou a nivou (gorgonzolou) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Paprika uvařila 15. 8. 2009 12:59 Rizoto s Mazzarellou a nivou (gorgonzolou) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Paprika uvařila 15. 8. 2009 12:57 Rizoto s Mazzarellou a nivou (gorgonzolou) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Paprika uvařila 15. 8. 2009 12:56 Rizoto s Mazzarellou a nivou (gorgonzolou) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Maso překvapí úžasnou šťavnatostí a výraznou chutí s nádechem pikantnosti
Husí výpek je lahůdkou, dá se využít mnoha způsoby: Přidat se může do těsta, pod dušené zelí i do skvělé pomazánky
Domácí jablečný ocet jen ze tří surovin: Recept podle návodu našich babiček zvládne každý, domácí ocet pak nemá chybu