Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
Paprika uvařila 15. 8. 2009 13:01 Rizoto s Mazzarellou a nivou (gorgonzolou) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Paprika uvařila 15. 8. 2009 12:59 Rizoto s Mazzarellou a nivou (gorgonzolou) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Paprika uvařila 15. 8. 2009 12:57 Rizoto s Mazzarellou a nivou (gorgonzolou) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Paprika uvařila 15. 8. 2009 12:56 Rizoto s Mazzarellou a nivou (gorgonzolou) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Grilování levou zadní: Jak připravit tuňáka, aby chutnal fantasticky? Funguje trik s máslem a alobalem
Svátky slavných: Šéfkuchař Roman Paulus šokoval svou alergií na cukr a prozradil, proč dělá dva bramborové saláty