Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Marie Svarcova uvařila 3. 5. 2020 05:39 Rolka z krůtího stehna pečená v zelenině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 3. 5. 2020 05:39 Rolka z krůtího stehna pečená v zelenině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 3. 5. 2020 05:39 Rolka z krůtího stehna pečená v zelenině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 3. 5. 2020 05:39 Rolka z krůtího stehna pečená v zelenině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat