Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Jiri V. uvařil 14. 9. 2010 19:14 Rybí prstýnky s náplní a s jogurtovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jiri V. uvařil 14. 9. 2010 19:13 Rybí prstýnky s náplní a s jogurtovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jiri V. uvařil 14. 9. 2010 19:13 Rybí prstýnky s náplní a s jogurtovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jiri V. uvařil 14. 9. 2010 19:13 Rybí prstýnky s náplní a s jogurtovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Gastro výlet: Mandloňové sady v Hustopečích nedaleko Brna lákají na sběr čerstvých mandlí i ochutnání mandlovky
12 foto Moderátor Aleš Háma preferuje českou kuchyni: Dokážu si pochutnat i na vlašáku z papíru s rohlíkem, říká
Historie másla: Ve starověku se jím natíraly bolavé klouby, později je jím platila daň a už ve 12. století vznikla máslová burza
Lahodná papriková polévka se zakysanou smetanou Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 varilamyskakasicku 20 min