Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Brokola uvařil 18. 9. 2011 20:09 Rychlá jednoduchá buchta s broskvemi a kakaem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Brokola uvařil 18. 9. 2011 20:07 Rychlá jednoduchá buchta s broskvemi a kakaem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Afinka11 uvařil 26. 8. 2011 08:31 Rychlá jednoduchá buchta s broskvemi a kakaem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Afinka11 uvařil 26. 8. 2011 08:30 Rychlá jednoduchá buchta s broskvemi a kakaem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Afinka11 uvařil 26. 8. 2011 08:28 Rychlá jednoduchá buchta s broskvemi a kakaem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
4 foto Jak vypadal středověký jídelníček: Chlebová polévka, sladké kaše z prosa a placky, které ničily zuby
Jablečný závin podle receptu slavné kuchařky Marie Janků-Sandtnerové: Provoněný rumem a skořicí je ozdobou svátečního stolu