Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
varilamyskakasicku uvařila 29. 7. 2011 09:50 Rychlá pomazánka ze žervé s paprikou, bylinkami a křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 29. 7. 2011 09:49 Rychlá pomazánka ze žervé s paprikou, bylinkami a křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 29. 7. 2011 09:45 Rychlá pomazánka ze žervé s paprikou, bylinkami a křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 29. 7. 2011 09:45 Rychlá pomazánka ze žervé s paprikou, bylinkami a křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 29. 7. 2011 09:44 Rychlá pomazánka ze žervé s paprikou, bylinkami a křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
21 foto Pohlreichův souboj restaurací: Ve čtvrtém díle postoupili kamarádi ze školky. Pražský Dock House zaválel nejen steakem a hamburgerem
Studentské jídlo před revolucí: Oběd v menze stával 2,60 Kčs, oblíbený byl i lančmít a na koleji frčely špagety s kečupem