uvařila 9. 6. 2011 15:01
můžeme podávat třeba jen s pečivem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 6. 2011 15:01
můžeme podávat třeba jen s pečivem
uvařila 9. 6. 2011 15:00
podlijeme vodou,přidáme omáčku nebo bujon a ostatní zbývající suroviny a pod pokličkou vaříme 10 minut
uvařila 9. 6. 2011 14:59
do výpeku po slanině dáme sezamové semínko a játra po 2 minutách z každé strany osmažíme
uvařila 9. 6. 2011 14:58
než se slanina a cibule orestuje,obalíme si játra v hladké mouce
uvařila 9. 6. 2011 14:57
použijte jednu z těchto surovin
uvařila 9. 6. 2011 14:56
část použitých surovin
uvařila 9. 6. 2011 14:56
Rychlá vepřová játra na slanině a sezamu
uvařila 9. 6. 2011 14:56
podávala jsem s bramborem