Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Petra Dvor. uvařila 1. 1. 2020 08:37 Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MonikaP uvařila 21. 5. 2019 21:54 Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky 0 0 Zobrazit detail Rychlé kuřecí rizoto Okomentovat
Falešná humrová pomazánka z celeru: Barvu humra dodá mrkev, výraznou chuť správné množství majonézy a citronové šťávy
11 foto Větrníky podle Josefa Maršálka: Božskou chuť mají díky karamelové a žloutkové šlehačce i speciálně připravované cukrové polevě