Jak vmíchat zakysanou smetanu do omáčky nebo polévky? Tento snadný fígl zajistí, že se vám už nikdy nesrazí
Úplné zatmění Měsíce nakopne Blížence k výměně alkoholu za bylinkový čaj, Střelec zahájí přerušovaný půst
Vydali jsme se otestovat restauraci U Jelena z Pohlreichova Ano, šéfe! Kupované knedlíky opět nenadchly
varilamyskakasicku uvařila 26. 4. 2013 17:55 Rychlý makovník s brusinkami, švestkami a rumovou polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 26. 4. 2013 17:55 Rychlý makovník s brusinkami, švestkami a rumovou polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 26. 4. 2013 17:55 Rychlý makovník s brusinkami, švestkami a rumovou polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 26. 4. 2013 17:55 Rychlý makovník s brusinkami, švestkami a rumovou polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Večeře jako v luxusní restauraci: Steak Chateaubriand býval symbolem rozmařilosti! Troufnete si na jeho přípravu?
Líska je nejen krásná, ale i užitečná dřevina. První rok je nutné ji hodně zalévat, oříšků se poprvé dočkáme za tři roky