Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
petram uvařila 7. 7. 2015 19:13 Sabudana kheer (indický dezert z tapiokových perliček) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 7. 7. 2015 19:13 Sabudana kheer (indický dezert z tapiokových perliček) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Chutě a vůně podzimu na plechu. Pět různých těst na jablečný závin a lahodná náplň, kterou všichni milují
Holka u plotny vaří: Nastavovaná bramborová kaše s ječnými krupkami voní osmaženou cibulkou a skvěle zasytí
9 foto Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě