Žokej Josef Váňa: Tři dny před Velku pardubickou jsem jedl jen tvaroh, abych shodil, vzpomíná česká legenda
Fantastické dýňové tiramisu podle Terezy z Peče celá země: Voní kávou a skořicí a děti ho milují ve verzi s jablečným moštem
Italský penicilin: Silná polévka pastina je lék italských babiček, který vás při nemoci postaví na nohy
mika59 uvařila 6. 1. 2016 14:33 Šafránové brambory s řapíkatým celerem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 6. 1. 2016 14:32 Šafránové brambory s řapíkatým celerem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 6. 1. 2016 14:32 Šafránové brambory s řapíkatým celerem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 6. 1. 2016 14:32 Šafránové brambory s řapíkatým celerem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak připravit rychlou sýrovou omáčku k chřestu? Stačí jen pár ingrediencí a za půl hodiny to zvládne i kuchařský začátečník
Krkovička v máslové marinádě: Fantastickou chuť másla a koření doladí černé pivo, křehkost zajistí delší marinování
Grilovaný hermelín bude luxusní, když ho dobře ochutíte bylinkami a kořením. Stačí mu pár minut, ale ne přímo nad ohněm