Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
mika59 uvařila 23. 4. 2016 12:31 Salát Little gem s vařeným hovězím masem a pikantním dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 23. 4. 2016 12:31 Salát Little gem s vařeným hovězím masem a pikantním dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 23. 4. 2016 12:31 Salát Little gem s vařeným hovězím masem a pikantním dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Slavný cukrář radí, jak na perfektní dortový korpus. Tenhle recept se vždycky povede