Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
mika59 uvařila 15. 10. 2017 14:48 Salát s teplými schwarzwaldskými balíčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 15. 10. 2017 14:33 Salát s teplými schwarzwaldskými balíčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 15. 10. 2017 14:33 Salát s teplými schwarzwaldskými balíčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Trochu opilé cukroví: Domácí rumové pralinky, křehké vinné čtverečky či nepečené nutellové špičky si zamilujete
Vánočka podle receptu Josefa Maršálka: Dokonalé nakynutí zajistí snadný "okenní test", chuť vylepší poleva s oříšky a skořicí