Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
Karolina09 uvařila 8. 9. 2017 13:17 Salát z bílé ředkve s mořskými řasami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Karolina09 uvařila 8. 9. 2017 13:17 Salát z bílé ředkve s mořskými řasami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zikmund Lucemburský: Syn Karla IV. tak miloval maso, že z toho onemocněl. Lékaři mu doporučili přísnou dietu
Jak na kandovanou dýni: Sladké bonbony z podzimní zeleniny jsou tak dobré, že mizí ze stolu bleskovou rychlostí