Zavařené okurky + nálev
Suroviny
Porce: 55 skleniček
Nutriční hodnoty
Energie | 1 841 kJ / 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 110,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 8. 2017 22:19
A proč nezkusit nálev bez sacharínů,pokud nejste diabetici,tak je to zbytečné,naopak to ubližuje,já vím,že se to tak dělalo,múj děda též dělal okurky za pomocí sacharinů,ale on byl diabetik.a to okurky nesterizoval,dával se na to celofán a zavázala se sklenice,nikdy se nezkazily
25. 8. 2017 18:35
Ahojky, už 50 let zavářím okurky podle tohoto návodu. 4 lvody, 1.35l octa, 30dg cukru, 16 dg soli, 50 sacharínů. Přidám bobkový list, celý pepř, celé nové koření. Neznám lepší...
25. 7. 2017 20:45
tento nálev dělám také už 43 roků a pořád je dobrý
4. 5. 2013 22:47
To se to nakládá když je zahrada !!!
13. 10. 2010 17:41
děkuji
13. 10. 2010 17:38
Krásná baterie+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 11 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 21 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 6 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 8 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 9 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 9 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 9 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 9 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 10 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žampionové bramboráky: Netradiční varianta české klasiky překvapí jemnou chutí. Houby je ale třeba předem upravit
Sedlácké brambory: Šťavnatost a vůni dodá bůček, chuť speciálně upravené zelí. Na snadné jídlo stačí jen pár ingrediencí
Houby ve sladkokyselém nálevu neboli houby s octem: Do kulajdy se hodí více než sušené a jsou skvělé i jako příloha místo okurek
Další recepty
Tématické fráze: nejlepší zavařené okurky zavařené okurky zavareni okurek nálev na okurky z deka zavařený kopr zavařený hrách zavarene okurky z deka kopr do okurek okurky bez kopru zavařené okurkové řezy okurky v deku zavaření kopru jak zavařít okurky zavařené okurky bez kopru kopr zavařený zavareni okurku okurky zavaření nálev na okurky navod na nalev okurky zavareni okurek bez deka
Suroviny: voda, ocet, deko, sacharin, cukr krystal,
Zavařené okurky + nálev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y5N0
6 názorů