Pažitkové květy jsou skvělý pomocník v kuchyni: Jejich česneková chuť vyladí pomazánky, polévky i obyčejné máslo
Jak zalévat a hnojit okurky? Zaléváme vhodnou vodou jednou týdně. Nadměrná zálivka nás může připravit o úrodu
tejaja uvařila 14. 10. 2018 17:14 Salat z kořenové zeleniny s tofu majonézou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 14. 10. 2018 17:14 Salat z kořenové zeleniny s tofu majonézou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 14. 10. 2018 17:14 Salat z kořenové zeleniny s tofu majonézou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rajčatový salát jako čerstvý i v zimě: Stačí ho jednoduše zavařit, postup je snadný, salát skvěle chutná a vydrží několik měsíců
11 foto Chlebíček na řízku: Specialita způsobila na sítích poprask. Místo dvou teď denně prodáváme patnáct, říká majitelka bufetu
5 zaručených tipů, jak si uchovat libeček na zimu: Vydrží v mrazáku, sušený, naložený v oleji nebo jako součást domácí „vegety“