Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
magdalenka uvařil 5. 4. 2017 16:22 Salát z mrkve a medvědího česneku s jogurtem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 5. 4. 2017 16:22 Salát z mrkve a medvědího česneku s jogurtem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 5. 4. 2017 16:22 Salát z mrkve a medvědího česneku s jogurtem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Co jedl dávný Bivoj? Kance asi jen občas, běžnější byli ptáci, ale také ryby, obilné kaše i dnes zapomenutá vikev