Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
magdalenka uvařil 5. 4. 2017 16:22 Salát z mrkve a medvědího česneku s jogurtem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 5. 4. 2017 16:22 Salát z mrkve a medvědího česneku s jogurtem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 5. 4. 2017 16:22 Salát z mrkve a medvědího česneku s jogurtem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Krkovička s česnekem a bylinkami: Voňavou pochoutku ze šťavnatého masa je dobré předem alespoň dvě hodiny marinovat
Staročeské zelníky: Na křupavé bramborové placky s kysaným zelím stačí jen pár surovin a lehce je zvládne i kuchařský začátečník