Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky voní tak, že se sbíhají sliny: Šťavnaté maso se sytou přílohou se upeče skoro samo
Perfektní plněné knedlíky s uzeným masem a zelím podle Jana Punčocháře: Brambory nejprve upečte, radí šéfkuchař
Jak skladovat vanilkové rohlíčky, aby byly na Vánoce křehké a voňavé: Záleží na správném místě, teplotě a způsobu uložení
Marie Svarcova uvařila 2. 10. 2025 11:48 Salsiccia v rajčatové omáčce s krátkými penne 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 2. 10. 2025 11:48 Salsiccia v rajčatové omáčce s krátkými penne 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Výborná fazolová polévka: Vařené brambory ji dokonale zahustí, klobáska skvěle navoní a smetana báječně zjemní