Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
Tom Beyk uvařil 24. 5. 2017 12:32 Segedín z jednoho hrnce alias "eintopfsegedi" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tom Beyk uvařil 24. 5. 2017 12:32 Segedín z jednoho hrnce alias "eintopfsegedi" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tom Beyk uvařil 6. 11. 2013 18:32 Segedín z jednoho hrnce alias "eintopfsegedi" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Špagety marinara: Základem jsou čerstvá rajčata, voňavé středomořské bylinky a troška parmazánu, přípravu lehce zvládne i začátečník
Rajská omáčka s karbanátkem: Oblíbené jídlo v jednodušší a rychlejší variantě se šťavnatým a měkoučkým masem
Sůl jako nenahraditelný pomocník nejen v kuchyni: Čistí, ničí zápach, ale dokáže i uhasit menší požár