Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Tom Beyk uvařil 24. 5. 2017 12:32 Segedín z jednoho hrnce alias "eintopfsegedi" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tom Beyk uvařil 24. 5. 2017 12:32 Segedín z jednoho hrnce alias "eintopfsegedi" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tom Beyk uvařil 6. 11. 2013 18:32 Segedín z jednoho hrnce alias "eintopfsegedi" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro vaření s Kristinou: Víno jako delikátní koření při vaření. Fantasticky ochutí omáčky, rizoto i guláš
Rybíz zavařený jako brusinky: Správná kombinace koření zajistí úplně stejnou chuť, navíc je mnohem levnější