Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
mirca75 uvařila 24. 6. 2010 21:30 Shmaky v provensálském koření s červenou cibulí a pórkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mirca75 uvařila 24. 6. 2010 21:10 Shmaky v provensálském koření s červenou cibulí a pórkem 0 0 Zobrazit detail Detail Okomentovat
mirca75 uvařila 24. 6. 2010 21:09 Shmaky v provensálském koření s červenou cibulí a pórkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečená husokachna nadivoko: Šťavnatá a voňavá pečínka potřebuje dobře ochutit, odležet v chladu a péct při nižší teplotě
Kopřivový sirup zastudena: Jarní vzpruha je nabitá vitaminy a minerály, kopřivy den louhujeme a další příprava už je snadná