Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
petram uvařila 30. 3. 2012 05:12 Skořičové kytičky bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 30. 3. 2012 05:11 Skořičové kytičky bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 30. 3. 2012 05:11 Skořičové kytičky bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 30. 3. 2012 05:11 Skořičové kytičky bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
11 foto Otestovali jsme hit internetu: Netradiční cheeseburger z horkovzdušné fritézy je šťavnatý a s vajíčkem chutná skvěle