Jihočeská švanda: Snadnou omáčku z rozvařených borůvek využijete na lívance i knedlíky a chutná božsky
Pudinková buchta s jahodami podle Laďky Něrgešové: Dokonalé spojení chutí korunují dvě vrstvy těsta a šlehačková poleva
„Červenec žne žita, višně k tomu vítá,“ říká lidová moudrost aneb Jakými pranostikami se v červenci řídili naši předkové
tejaja uvařila 25. 2. 2014 18:25 Skořicové válečky z odpalovaného těsta s mákem nebo ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 25. 2. 2014 18:25 Skořicové válečky z odpalovaného těsta s mákem nebo ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 25. 2. 2014 18:25 Skořicové válečky z odpalovaného těsta s mákem nebo ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 25. 2. 2014 18:25 Skořicové válečky z odpalovaného těsta s mákem nebo ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 25. 2. 2014 18:25 Skořicové válečky z odpalovaného těsta s mákem nebo ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
18 foto Uvařili jsme knedlík podle receptu Martina Peciny, vítěze MasterChef Česko: Díky jedné ingredienci je jídlo úplně geniální
Dezerty podle horoskopu: Blíženci milují čokoládovou pěnu, Střelcům nesmí chybět šlehačka a Raci ocení makový koláč