Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Lenka Škulinová uvařila 19. 9. 2020 06:42 Skutečně pečená vepřová pečeně na černém pivu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 19. 9. 2020 06:42 Skutečně pečená vepřová pečeně na černém pivu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 19. 9. 2020 06:42 Skutečně pečená vepřová pečeně na černém pivu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 19. 9. 2020 06:42 Skutečně pečená vepřová pečeně na černém pivu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na falešné cuketové langoše bez kynutí: Nadýchané těsto zvládne i začátečník, na výsledku si pochutná i profík