Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Lenka Škulinová uvařila 19. 9. 2020 06:42 Skutečně pečená vepřová pečeně na černém pivu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 19. 9. 2020 06:42 Skutečně pečená vepřová pečeně na černém pivu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 19. 9. 2020 06:42 Skutečně pečená vepřová pečeně na černém pivu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 19. 9. 2020 06:42 Skutečně pečená vepřová pečeně na černém pivu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Náš život s celiakií aneb Jak jsem měnila pojišťovnu kvůli příspěvkům a co se vlastně pro celiaky nabízí
Český král Václav II. miloval hostiny, ale panicky se bál otravy. Ze strachu zvracel nebo se nechával věšet hlavou dolů