Šarišské kapustníky podle Josefa Maršálka: Sladké kynuté placky překvapí neobvyklou náplní z ochuceného zelí
Jak správně udržovat vařečky, čemu se při mytí vyhnout a proč není každá skvrna jen kosmetický problém?
Tvarohové šátečky ze tří surovin jsou nadýchané a křupavé, přitom úžasně jednoduché a rychlé na přípravu
Jenda1 uvařil 4. 7. 2009 16:34 Škvarková pomazánka 0 0 Zobrazit detail škvarková pomazánka Okomentovat
Jenda1 uvařil 4. 7. 2009 16:33 Škvarková pomazánka 0 0 Zobrazit detail škvarková pomazánka Okomentovat
Jenda1 uvařil 4. 7. 2009 16:32 Škvarková pomazánka 0 0 Zobrazit detail škvarková pomazánka Okomentovat
Nejkřupavější krutony jsou ty ručně trhané. Máslo, česnek a voňavé bylinky udělají z obyčejného starého pečiva luxusní zážitek
Sladké tyčinky fartons jsou hitem valencijských kaváren: Namáčejí se do kávy nebo čokolády a takhle snadno je připravíte doma