Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
Jikotka uvařila 4. 3. 2009 08:24 Škvarky v domácí pekárně 0 0 Zobrazit detail s vyškvařeným sádlem Okomentovat
Jikotka uvařila 4. 3. 2009 08:22 Škvarky v domácí pekárně 0 0 Zobrazit detail hotové škvarky Okomentovat
Slovenský nudlkoch aneb Nudle zapečené s povidly a ořechy mají křupavou kůrčičku a chutnají fantasticky
Medvědí česnek začíná růst: Jak ho v přírodě poznat, kam se za ním vydat a jak ho sbírat? Díky těmto tipům se už nespletete