Škvarky v domácí pekárně
Vůni domácího sádla a škvarkům se nic nevyrovná! Čím je syrové sádlo vyšší, tím budou škvarky lepší. Teplé škvarky potěší, ale na vaření a pečení využijete i ty studené. Vyškvařené sádlo upotřebíte do slaných i sladkých pokrmů.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 kJ / 7 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,51 g |
Tuky | 0,23 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 0,74 g |
Postup přípravy
Krok 1: Připravíme domácí pekárnu - vyndáme z ní hák na hnětení.
Krok 2: Sádlo nakrájíme na menší kousky, dáme do pekárny a zapneme program pečení.
Krok 3: Během pečení občas zamícháme, ke konci přidáme 1 lžíci mléka.
Krok 4: Pokud není sádlo dostatečně vyškvařené, program opakujeme.
Zveřejněno 4. 3. 2009 10:22
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škvarky v domácí pekárně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xl0
Moje poznámka
Škvarky v domácí pekárně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xl0
Nejnovější recepty
Kakaová žemlovka s tvarohem a jablky
Přidáno před 3 hodinami
Babiččiny masové placičky
Přidáno před 17 hodinami
Brownies s červenou řepou
Přidáno před 17 hodinami
Krémová omáčka s kuřecím masem a těstovinami
Přidáno před 17 hodinami
Nepečený Lotus cheesecake s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Masové bramboráky
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Zelný salát podle ČSN: Klasický hospodský salát bude mít tu správnou chuť jako před lety díky jednomu triku
Je tu Zimní Apetit piknik: Nechte vařečky odpočívat a vyrazte na oblíbený festival chutí!
Drožďová polévka zasytí a skvěle chutná: Hotovou ji máte do půl hodiny, přijde na pár korun a zvládne ji opravdu každý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémová houbová polévka
Annieslehoferova před 13 hodinami
Bílá sýrová polévka s česnekem a krutonky
Jura115 před 14 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
Martina456 před 15 hodinami
Pikantní vejce s fazolemi a klobáskou
f-kikinka před 15 hodinami
Kapustičky se zázvorem a česnekem
pavlina.simr před 16 hodinami
Česnečka
iveta.kroul před 16 hodinami
Květáková polévka II
zdenka.s před 16 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
bilkova.zu před 17 hodinami
Křehké řezy à la kolínské řepánky
bilkova.zu před 17 hodinami
Tématické fráze:
škvarky recept,
sádlo v domácí pekárně,
sádlo v pekárně,
sádlo z domácí pekárny,
škvarky,
jak dělat škvarky,
sádlo z pekárny,
jak se delaji skvarky,
domácí špek,
domácí sádlo,
domácí pekárna sádlo,
vepřové škvarky,
jak na škvarky,
recept skvarky,
domací pekarna recepty,
moje pekárna,
domácí sádlo v pekárně,
program se sádlo,
sádlo pekárna,
recept na skvarky
Suroviny:
sádlo vepřové,
mléko
Komentáře (12)