Škvarky v domácí pekárně

Jikotka Kuchařka: Jikotka

Doba přípravy: 2 hod. Domácí pekárna 12 názorů

Suroviny

Vepřové sádlo
trochu mléka
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Sádlo nakrájíme na menší kousky, dáme do pekárny, před tím vyndáme hák na hnětení a zapneme program pečení.

  2. Ke konci dáme mléko (asi 1 lžíci).

Poznámka

Někde jsem slyšela, že jdou dělat škvarky, tak jsem to zkusila. Program jsem dala 2x. Zamícháme podle potřeby.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Škvarky v domácí pekárně

  • Besinka35 Besinka35

  • Irrena Irrena

    Dneska jsem udělala a je to vychytávka v té DP:yes::yes::yes::yes:Také jsem dala program mameláda 2x:yes:Snacha si loni na vánoce stěžovala že jí její maminka nedala vyškvařené sádlo, tak jsem udělala pěknou skleničku a dostane ho pod stromeček:-D:-D:-D:-DNe jen to sádlo:-D:-D:-D

    Odpovědět

  • marcelka395 marcelka395

    Jikotka:včera jsem dělala poprvé:-8,já jsem spojila tvůj recept s V.Froňkem a tady je výsledek:-8,mléko jsem nedávala,ne že bych ho tam nechtěla dát,ale zapoměla jsem na něj,ale výsledek:yes:letí bod a přidávám tu samou fotku jako k Václavovi doufám,že to nevadí:-8;-)

    Odpovědět

  • Khase Khase

    dělala jsem včera 3 várky a byly super,posílám bodík:yes::-))

    Odpovědět

  • isindy isindy

    škvarky tímto způsobem jsem zkoušela hned po koupi DP a byly výborné...za :yes:+

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka(autorka receptu)

    Vašku dej recept a fotku tam dostaneš lehko,nahoře jsou ikonky a dej foťáček a je to:-*:-*

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Vašku daj, tie tvoje nemajú chybu:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Vaclav Fronek Vaclav Fronek

    Jiřinko K. nehněvej se na mne. Ale dám moje škvarky taky do receptů.Je to trochu jinak a každý ať si vyzkouší co se mu hodí , vybere si a pak dělá co mu bude lépe vyhovovat . Jdu dělat fotku i když zatím nevím jak jí tam dostanu. snad na to přijdu.

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka(autorka receptu)

    Já si myslela že jsem to četla od Václava:-!:-!:yes:Je to super trvá to déle,ale nemusí se to tak hlídat a stát u toho :yes::yes::-p díky Vašku:-*

    Odpovědět

  • kedlubna kedlubna

    BĚŽÍM HNED PRO ŠPEK !!!!!!!!!!!!!!!!:-D

    Odpovědět

  • Vaclav Fronek Vaclav Fronek

    Škvarky děláme od doby co máme DP (ETA) a nemá to chybu.Špek nakrájím ( raději jen tak 750 g) na stenč kostky (snažím se přibližně stejně velké)max.2-2,5 cm. Dám do DP přidáme 2 lžíce vody a 2 špetky celého kmínu. Zapnu progra 9 = marmeláda. Po zazvonění je většinou třeba pustit ten samý program ještě 1x , ale je nutné si to již pohlídat aby jsme to nezpálili. Moje zkušeno¨st je ještě asi 20 min. Ale závisí to na velikosti kostek, množství surovin v DP a i druhu špeku.Důležité je žena nemusí stát u sporáku míchat a hlídat.

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Robila som podľa receptu Vaška Froňka, len 1x program a bez mlieka a bolo to krásne a výborné. Vašek by si zaslúžili *****, ale keďže tu recept nedal, tak dám bodík tu. Pekáreň pekne vytopí sádielko, škoda, že nie moje...:-D:-D:-D

    Odpovědět

Tématické fráze: škvarky recept sádlo v domácí pekárně sádlo v pekárně sádlo z domácí pekárny škvarky jak dělat škvarky sádlo z pekárny jak se delaji skvarky domácí špek domácí sádlo domácí pekárna sádlo vepřové škvarky jak na škvarky recept skvarky domací pekarna recepty moje pekárna domácí sádlo v pekárně program se sádlo sádlo pekárna recept na skvarky

Zapomněl/a jsem heslo