Škvarky v domácí pekárně

Jikotka Kuchařka:

Doba přípravy: 2 hod. PT2H00M Domácí pekárna 12 názorů

58

Suroviny

Vepřové sádlo
trochu mléka
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Sádlo nakrájíme na menší kousky, dáme do pekárny, před tím vyndáme hák na hnětení a zapneme program pečení.

  2. Ke konci dáme mléko (asi 1 lžíci).

Poznámka

Někde jsem slyšela, že jdou dělat škvarky, tak jsem to zkusila. Program jsem dala 2x. Zamícháme podle potřeby.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Škvarky v domácí pekárně

  • Besinka35 Besinka35

  • Irrena Irrena

    Dneska jsem udělala a je to vychytávka v té DP:yes::yes::yes::yes:Také jsem dala program mameláda 2x:yes:Snacha si loni na vánoce stěžovala že jí její maminka nedala vyškvařené sádlo, tak jsem udělala pěknou skleničku a dostane ho pod stromeček:-D:-D:-D:-DNe jen to sádlo:-D:-D:-D

    Odpovědět

  • marcelka395 marcelka395

    Jikotka:včera jsem dělala poprvé:-8,já jsem spojila tvůj recept s V.Froňkem a tady je výsledek:-8,mléko jsem nedávala,ne že bych ho tam nechtěla dát,ale zapoměla jsem na něj,ale výsledek:yes:letí bod a přidávám tu samou fotku jako k Václavovi doufám,že to nevadí:-8;-)

    Odpovědět

  • Khase Khase

    dělala jsem včera 3 várky a byly super,posílám bodík:yes::-))

    Odpovědět

  • isindy isindy

    škvarky tímto způsobem jsem zkoušela hned po koupi DP a byly výborné...za :yes:+

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka(autorka receptu)

    Vašku dej recept a fotku tam dostaneš lehko,nahoře jsou ikonky a dej foťáček a je to:-*:-*

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Vašku daj, tie tvoje nemajú chybu:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Vaclav Fronek Vaclav Fronek

    Jiřinko K. nehněvej se na mne. Ale dám moje škvarky taky do receptů.Je to trochu jinak a každý ať si vyzkouší co se mu hodí , vybere si a pak dělá co mu bude lépe vyhovovat . Jdu dělat fotku i když zatím nevím jak jí tam dostanu. snad na to přijdu.

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka(autorka receptu)

    Já si myslela že jsem to četla od Václava:-!:-!:yes:Je to super trvá to déle,ale nemusí se to tak hlídat a stát u toho :yes::yes::-p díky Vašku:-*

    Odpovědět

  • kedlubna kedlubna

    BĚŽÍM HNED PRO ŠPEK !!!!!!!!!!!!!!!!:-D

    Odpovědět

  • Vaclav Fronek Vaclav Fronek

    Škvarky děláme od doby co máme DP (ETA) a nemá to chybu.Špek nakrájím ( raději jen tak 750 g) na stenč kostky (snažím se přibližně stejně velké)max.2-2,5 cm. Dám do DP přidáme 2 lžíce vody a 2 špetky celého kmínu. Zapnu progra 9 = marmeláda. Po zazvonění je většinou třeba pustit ten samý program ještě 1x , ale je nutné si to již pohlídat aby jsme to nezpálili. Moje zkušeno¨st je ještě asi 20 min. Ale závisí to na velikosti kostek, množství surovin v DP a i druhu špeku.Důležité je žena nemusí stát u sporáku míchat a hlídat.

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Robila som podľa receptu Vaška Froňka, len 1x program a bez mlieka a bolo to krásne a výborné. Vašek by si zaslúžili *****, ale keďže tu recept nedal, tak dám bodík tu. Pekáreň pekne vytopí sádielko, škoda, že nie moje...:-D:-D:-D

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: škvarky recept sádlo v domácí pekárně sádlo v pekárně sádlo z domácí pekárny škvarky sádlo z pekárny jak se delaji skvarky domácí špek jak dělat škvarky domácí sádlo vepřové škvarky domácí pekárna sádlo jak na škvarky recept skvarky moje pekárna program se sádlo sádlo pekárna recept na skvarky domácí sádlo v pekárně škvarky cena

Zapomněl/a jsem heslo