Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
Ani den bez chleba a piva: Ve starověkém Egyptě se pivem platilo, ovšem byla to spíš kaše s malým obsahem alkoholu
Mrkvové šátečky podle našeho video receptu jsou dokonale vláčné, jemné a plné chutí. Jejich příprava je celkem snadná
dexulka uvařila 2. 11. 2013 19:16 Sladkokyselá čočka s uzeným a volským okem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 1. 1. 2011 13:27 Sladkokyselá čočka s uzeným a volským okem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 1. 1. 2011 13:25 Sladkokyselá čočka s uzeným a volským okem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 1. 1. 2011 13:25 Sladkokyselá čočka s uzeným a volským okem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 1. 1. 2011 13:25 Sladkokyselá čočka s uzeným a volským okem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
4 foto Jídlo na kolejích aneb Historie jídelních vozů: Od kaviáru v Orient expresu až po vepřová líčka na pivě při cestách do Vídně
Mikulášské ořechy naslano: Do téhle křupavé nadílky se bude chtít zakousnout každý. Příprava je snadná, chuť božská
Co se starým chlebem? Připravte tu nejlepší chlebovou polévku, vývar jí dodá sílu, trocha octa zase jiskru