Saskia Burešová je ortodoxní hospodyně: Peču devět druhů cukroví, ale bramborový salát nedělám, říká moderátorka
Tři druhy cukroví z jednoho těsta: Toto ořechové je dokonalé. Stačí dodržet jediné pravidlo a máte napečeno za večer
Špičková cukrářka Helena Fléglová vás naučí čarovat s odpalovaným těstem: Připravte si větrníky či karamelové věže croquembouche
malami uvařil 20. 5. 2024 10:33 Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenunka uvařila 29. 7. 2023 10:50 Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenunka uvařila 29. 7. 2023 10:50 Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cuketové zelí podle Těhotnýho kuchaře: Zavařte si přerostlé cukety, radí, v zimě z nich připravíte luxusní přílohu k masu
Jak správně upéct linecké, aby drželo tvar a zůstalo vláčné a křehké i po slepení marmeládou: Rozhodující je teplota