Vynikající cuketové halušky: Odlehčená verze slovenské klasiky nejlépe chutná s brynzou a cuketu v ní ani nepoznáte
Malé retro bistro v Potštejně nabízí vlašák v rohlíku: O víkendu prodáme i 150 kusů denně, jde to na dračku, říká majitel
Nejzajímavější točené zmrzliny v Praze? Zmrzka jako borůvkový koláč s drobenkou nebo medový karamel nás nadchly!
medanek uvařila 23. 8. 2020 13:53 Smažená uzená krkovice s Čedarem, obalená v kukuřičných lupíncích a bramborovo-mrkvová máslová kaše 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 23. 8. 2020 08:07 Smažená uzená krkovice s Čedarem, obalená v kukuřičných lupíncích a bramborovo-mrkvová máslová kaše 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 22. 8. 2020 20:36 Smažená uzená krkovice s Čedarem, obalená v kukuřičných lupíncích a bramborovo-mrkvová máslová kaše 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Poslední jídla na Titanicu: Steak ze svíčkové k snídani, grilovaná masa k obědu a vývar s mušlemi i holoubata k večeři