Jak vybrat správný bůček na pečení: Zvolte metodu 1:1 a nikdy nesáhnete vedle. Maso bude šťavnaté a kůže křupavá
Blesková gulášová polévka zahřeje, zasytí a v sychravých dnech chutná obzvlášť skvěle. Hotová je za půl hodiny
Klasika českých hospod: Jak udělat dokonalý smažák se šunkou. Díky těmto trikům bude zlatavý, křupavý a nevyteče
medanek uvařila 23. 8. 2020 13:53 Smažená uzená krkovice s Čedarem, obalená v kukuřičných lupíncích a bramborovo-mrkvová máslová kaše 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 23. 8. 2020 08:07 Smažená uzená krkovice s Čedarem, obalená v kukuřičných lupíncích a bramborovo-mrkvová máslová kaše 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 22. 8. 2020 20:36 Smažená uzená krkovice s Čedarem, obalená v kukuřičných lupíncích a bramborovo-mrkvová máslová kaše 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Skvělý koláč s blumami od Tondy z Peče celá země: Křehké těsto s makovou náplní, blumami a rumem chutná fantasticky
Palačinky ze zakysané smetany: Jsou neuvěřitelně vláčné a neobvyklé těsto se musí dostatečně dlouho odležet
Kurkuma jako koření i pro léčení: Mírní záněty, zlepšuje paměť a skvěle chutná. Při užívání je ale potřeba opatrnost