KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
ivulinka uvařila 19. 7. 2014 14:30 Smažený bylinkový řízek na česnekovém oleji 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 16. 3. 2014 09:41 Smažený bylinkový řízek na česnekovém oleji 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 16. 3. 2014 09:41 Smažený bylinkový řízek na česnekovém oleji 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Legendární kuře s broskví frčí dodnes a když dodržíme jednoduché postupy, skvěle si pochutnáme
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli