Kočičí štajryš aneb Plzeňská variace na kočičí svatbu: Brambory s kroupami a zelím chutnají božsky a nestojí moc
Božský rebarborový koláč: Úžasně vláčný moučník s jemně nakyslou chutí skvěle doplňuje křupavá drobenka na povrchu
Test jídelen v Brně: Klasický smažák seženete za 129 Kč, polévku za 33 Kč a výborný dezert jen za 19 Kč
ivulinka uvařila 19. 7. 2014 14:30 Smažený bylinkový řízek na česnekovém oleji 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 16. 3. 2014 09:41 Smažený bylinkový řízek na česnekovém oleji 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 16. 3. 2014 09:41 Smažený bylinkový řízek na česnekovém oleji 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Holka u plotny vaří: Netradičně smažené řízky z lilku krásně křupou a hezky vypadají. Podle foto návodu je zvládne každý
Marinované kuřecí řízky z trouby: Šťavnaté a aromatické řízečky překvapí i křupavou kůrčičkou, navíc jsou rychlé a snadné
Apríla si z lidí dělají i světoznámé firmy: Dokazuje to burger pro leváky, čokoládová majonéza nebo nápoj zvyšující IQ